Warmtepomp Daikin

Duurzame Daikin warmtepomp

Daikin startte reeds meer dan 50 jaar geleden met het produceren van warmtepompen. Deze warmtepompen maken gebruik van een zeer duurzame energiebron: de buitenlucht of grondwater! Een warmtepomp onttrekt warmte of koude aan de lucht en blaast die naar binnen. Zelfs bij extreme temperaturen kan men nog steeds warmte en koude van de lucht onttrekken. Een warmtepomp van Daikin is daardoor veel efficiƫnter dan andere verwarmingssystemen. En dat terwijl de begininvestering niet zo veel hoger ligt!

Koop een warmtepomp Daikin en bespaar

Met een warmtepomp Daikin bespaar je op je energiefactuur, zoveel is zeker. Hoe veel je bespaart is o.a. afhankelijk van het soort warmtepomp. De begininvestering ligt een beetje hoger als de investering in een ander verwarmingssysteem, maar die investering verdien je snel terug door de besparing op je energiefactuur. Bestel dus snel een Daikin warmtepomp en bespaar meteen!

Een warmtepomp Daikin is goed voor het milieu

Nog een voordeel van een Daikin warmtepomp: het is goed voor het milieu. Een verwarming op fossiele brandstoffen is niet goed voor het milieu. Een warmtepomp daarentegen gebruikt natuurlijke energie uit de lucht of uit het water, en daardoor bespaar je het milieu met een warmtepomp van Daikin.

Interesse in een warmtepomp Daikin? Informeer dan vrijblijvend naar de prijs.

Informatie/Offerte Over Warmtepomp Nodig?