Hoeveel kost een warmtepomp?

Vier types warmtepompen

De prijs van een warmtepomp is sterk afhankelijk van het gekozen systeem en de manier waarop de wartmepomp wordt toegepast. Moet de warmtepomp slechts één kamer verwarmen of een volledige woning of kantoor?  Het doel van de warmptepomp bepaalt natuurlijk de ideale installatie en de kostprijs.Er zijn vier verschillende soorten warmtepompen.

Warmtepomp lucht-lucht

Warmtepomp lucht-water

Warmtepomp grond-water

Warmtepomp water-water

Wat kost een warmtepomp en hoeveel brengt dit op?

Een warmtepomp lucht-lucht voor één ruimte van het merk Daikin bijvoorbeeld heeft een richtprijs van € 1.500. De kost van een dergelijke warmtepomp is dus niet beduidend hoger dan traditionele verwarming als je rekening houdt met de lagere energiekosten.

Dit maakt van een warmtepomp een ideale investering. U zal een lagere energiefactuur bekomen met een beperkte investering. Bovendien is een warmtepomp onderhoudsvrij en erg duurzaam. U kan 20 jaar genieten van de voordelen van een warmtepomp zonder zorgen.

Kies de ideale warmtepomp voor uw woning of kantoor

U kan bij ons een gratis offerte aanvragen voor de warmtepomp die het best bij uw noden past. De beste keuze is afhankelijk van de ruimte die u beschikbaar hebt, hoeveel kamers u wilt verwarmen of u ook airco wenst en het type verwarming dat u wilt. Vloerverwarming is bijvoorbeeld niet compatibel met een warmtepomp van het type lucht-lucht.

Informatie/Offerte Over Warmtepomp Nodig?