Warmtepomp prijslijst

 

Zoekt u naar een milieuvriendelijke en vooral voordelige manier van verwarmen? Dan is een warmtepomp ongetwijfeld een uitstekende keuze. U bespaart op uw energiefactuur en door middel van warmtepomp premies is de warmtepompinstallatie zelf ook voordelig.

Warmtepompen op maat van uw noden


Er zijn echter verscheidene types warmtepompen die sterk variƫren in prijs, maar ook in opbrengst. Zo zijn geothermische warmtepompen duurder, maar ze besparen wel meer op uw energieverbuik en ze maken kans op een breder subsidiepakket. Lucht-lucht warmtepompen zijn het goedkoopste, maar zijn minder efficiƫnt.

Voor een kleine ruimte kan een lucht-lucht warmtepomp voldoende zijn en deze vraagt eveneens weinig ruimte voor de buiten-en binnen units. Bij een hoger energieverbruik kan een lucht-lucht warmtepomp echter onvoldoende zijn. Kijk dus niet enkel naar de prijs, maar ook de terugverdientijd van de warmtepomp.

Warmtepomp prijslijst


Voor een prijslijst van warmtepompen kan u ons steeds contacteren. We updaten constant ons aanbod, waardoor we dit liever via e-mail verzenden met de nieuwste aanbiedingen en een offerte op maat. Zo kunnen we tevens op maat van uw situatie de ideale soort warmtepomp aanraden en u informeren over de mogelijkheden op vlak van subsidies, groene leningen en andere voordelen.

Aarzel dus niet langer en vraag een warmtepomp prijslijst op maat van uw woning, budget en energieverbruik!

 

Informatie/Offerte Over Warmtepomp Nodig?