Hybride warmtepomp zorgt voor hoger rendement

 

Almaar meer eigenaars kiezen voor een hybride warmtepomp voor de verwarming van hun huis of appartement. Hybride warmtepompen combineren de klassieke gasketel met een lucht-water warmtepomp. Voor uw woning betekent dit een grote energiebesparing.

De hybride warmtepomp: een intelligent systeem

Een hybride warmtepomp is een slimme oplossing voor bestaande panden die niet altijd even goed geïsoleerd zijn. Dit innovatieve warmtesysteem opteert te allen tijde voor de meest efficiënte warmteproductie, bij hoge én lage temperaturen.

De meeste dagen van het jaar, bij normale temperaturen, zal de warmtepomp instaan voor de verwarming van je woning. Maar als het buiten te koud is, zal een hybride warmtepomp overschakelen op de gasketel. Er wordt immers altijd voor de meest efficiënte energiebron gekozen.

Hybride systeem compenseert slechte isolatie

Hybride waterpompen worden meestal ingezet voor bestaande woningen, waar de isolatie vaak onvoldoende is om met een gewone waterpomp te verwarmen. Wordt er in die panden een klassieke waterpomp geïnstalleerd, dan zal die een veel lager rendement halen dan de hybride waterpomp.

Goed voor milieu en portefeuille

Kan een hybride warmtepomp zomaar in uw woning geïnstalleerd worden? Jawel, zolang uw huis of appartement over een gasaansluiting beschikt, is dat geen probleem. Hybride warmtepompen zijn gemakkelijk te installeren. Zonder breekwerk moderniseert u het bestaande warmtesysteem. Uw woning wordt in één klap milieuvriendelijk én goedkoper. U kunt tot een kwart besparen op uw energiefactuur. Daarmee is de warmtepomp een van de meest efficiënte warmtepompen.

Daarom koopt u een hybride warmtepomp

  • De hybride warmtepomp kiest altijd voor de meest efficiënte warmteproductie.
  • Hybride warmtepompen zijn ideaal voor minder goed geïsoleerde woningen.
  • Het hybride systeem is milieuvriendelijk.
  • Met een hybride oplossing daalt uw energiefactuur gevoelig.
  • De hybride waterpomp is gemakkelijk te installeren.
  • Het gaat om een eenvoudige modernisering. Er is geen breekwerk nodig.

Informatie/Offerte Over Warmtepomp Nodig?