Plafond inbouwcassettes Airstage AircoHeaters

 

Dankzij de inbouwcassettes van de General Airstage airco is het nooit te warm of te koud. De inbouwcassettes zijn discreet in het plafond verwerkt, en dankzij de innovatiedrang van General Airstage zijn ze vandaag de dag bijzonder efficiënt en energiezuinig. De brede luchtverspreiding geeft je de mogelijkheid om de lucht 2, 3 of 4 instelbare uitblaaskanalen te verspreiden. De inbouwcassettes zijn vooral geschikt om grote ruimtes te verwarmen of te verkoelen.

General Airstage Aircoheaters

De inbouwcassettes van General maken deel uit van de General Airstage Aircoheaters. De General Airstage is een lucht/lucht warmtepomp, die warmte of koude uit de lucht haalt en die vervolgens op verschillende manieren kan verspreiden in de woning. Een van die manieren is met een inbouwcassette. Door gebruik te maken van een lucht/lucht warmtepomp verwarm of verkoel je je huis op een zeer energiezuinige manier, waarmee je helemaal klaar bent voor de toekomst.

De troeven van de General Airstage warmtepomp inbouwcassettes

De inbouwcassette van de General Airstage lucht/lucht warmtepomp heeft heel wat sterke troeven:

  • Zowel verwarmen als koelen: dankzij de inverter kan je je woning zowel verwarmen als verkoelen.
  • Discreet en plaatsbesparend: de inbouwcassette is zeer discreet dankzij de platte roosters. Bovendien is deze manier van verwarmen en koelen plaatsbesparend, want je hebt geen radiatoren meer nodig.
  • Een brede luchtspreiding: bepaalde modellen kunnen de lucht zelfs tot 3 meter over het plafond verspreiden.
  • Een speciale schoep zorgt voor een betere spreiding van de lucht, en vermijdt dat het plafond vuil wordt ter hoogte van het toestel.
  • Een bijzonder hoog rendement: de lucht/lucht warmtepomp General Airstage haalt een bijzonder hoog rendement, en is veel energiezuiniger en milieuvriendelijker dan klassieke verwarmingssystemen.

Klaar voor de toekomst met de General Airstage warmtepompen

Als je bouw- of verbouwplannen hebt, dan doe je er goed aan om op zoek te gaan naar een alternatieve verwarming en verkoeling. De energienormen voor woningen worden immers steeds strenger, en zonder een alternatief verwarmingssysteem is het bijna onmogelijk om het vooropgestelde E-peil van woningen te halen. Door te investeren in een warmtepomp, is je woning klaar voor de toekomst en voor de strenge energienormen. De General Airstage warmtepomp bevat verschillende oplossingen, zoals radiatoren, vloerverwarming of inbouwcassettes om je woning te verwarmen en te verkoelen.

Informatie/Offerte Over Warmtepomp Nodig?