general warmtepomp

Een warmtepomp op radiatoren, kan dat?

Ingezonden door admin op do, 11/28/2013 - 16:37

 

Een warmtepomp installeren vraagt steeds een behoorlijke investering. Op termijn verdien je die investering natuurlijk snel terug, maar je moet het geld natuurlijk wel eerst op tafel leggen. Als je je nieuwe warmtepomp in een bestaande woning wil installeren, bijvoorbeeld bij een renovatie, dan kan je die investering beperken door te kiezen voor een systeem dat je kan combineren met radiatoren, zodat je bijvoorbeeld geen nieuwe vloerverwarming moet leggen.

Plafond inbouwcassettes Airstage AircoHeaters

Ingezonden door admin op wo, 05/15/2013 - 16:03

 

Dankzij de inbouwcassettes van de General Airstage airco is het nooit te warm of te koud. De inbouwcassettes zijn discreet in het plafond verwerkt, en dankzij de innovatiedrang van General Airstage zijn ze vandaag de dag bijzonder efficiënt en energiezuinig. De brede luchtverspreiding geeft je de mogelijkheid om de lucht 2, 3 of 4 instelbare uitblaaskanalen te verspreiden. De inbouwcassettes zijn vooral geschikt om grote ruimtes te verwarmen of te verkoelen.

Warmtepomp General Airstage

Ingezonden door admin op wo, 04/24/2013 - 16:04

 

General is de grootste Japanse producent van warmtepompen en airco's in Europa. De General Airstage AircoHeater warmtepompen zijn erg populair omdat ze niet alleen je woning kunnen verwarmen, maar ook voor verkoeling kunnen zorgen met een minimum aan primaire energie.

De General Waterstage Bivalent warmtepomp

Ingezonden door admin op wo, 04/24/2013 - 14:53

 

Een warmtepomp installeren is de ideale manier om nieuwe, goed geïsoleerde woningen van energiezuinige warmte te voorzien. Dankzij de Waterstage Bivalent warmtepomp van General kan je echter ook in bestaande woningen genieten van de energiezuinige warmtepomp technologie. Je kan deze General warmtepomp immers gewoon op je bestaand verwarmingssysteem aansluiten!

General Waterstage hoog temperatuur warmtepomp

Ingezonden door admin op wo, 04/17/2013 - 11:45

 

General heeft met zijn Waterstage hoog temperatuur warmtepomp een warmtepomp met een bijzonder hoog rendement, die je hele woning zonder probleem opwarmt en die je bovendien van sanitair warm water voorziet. De hoge temperatuur warmtepomp verwarmt probleemloos tot 60°C, en dat zelfs bij een buitentemperatuur van -20°C! Bovendien werkt het systeem volledig autonoom, zonder bijkomende back-up verwarming of tweede compressor. Dit maakt de General Waterstage hoog temperatuur warmtepomp uniek in de markt.

 

De Waterstage Comfort warmtepomp van het merk General is een compleet verwarmingssysteem dat je gehele huis verwarmt, en je van sanitair warm water voorziet. Het verwarmingssysteem maakt gebruik van een lucht/water warmtepomp, en haalt dus warmte uit de lucht om het water op te warmen. Dat water kan je huis opwarmen via vloerverwarming en/of via radiatoren, en voorziet je van sanitair warm water om te douchen of om te koken. En dat alles op een bijzonder milieuvriendelijke manier!

Warmtepomp General Waterstage

Ingezonden door admin op do, 04/11/2013 - 13:28

 

General is de grootste Japanse producent van warmtepompen en airco's in Europa. De Waterstage warmtepomp is een van hun meest succesvolle productlijnen. De sleutel tot succes? De Waterstage warmtepomp is bijzonder energiezuinig, dankzij een rendement van 4,3 tot 4,6 COP kan je tot 41% besparen op je energiefactuur!

Informatie/Offerte Over Warmtepomp Nodig?