Warmtepomp General Waterstage

 

General is de grootste Japanse producent van warmtepompen en airco's in Europa. De Waterstage warmtepomp is een van hun meest succesvolle productlijnen. De sleutel tot succes? De Waterstage warmtepomp is bijzonder energiezuinig, dankzij een rendement van 4,3 tot 4,6 COP kan je tot 41% besparen op je energiefactuur!

Waterstage: lucht/water warmtepomp

De Waterstage warmtepomp is een lucht/water warmtepomp. Ze haalt de warmte dus uit de buitenlucht, en warmt daarmee het water op. Dat water kan je gebruiken in combinatie met vloerverwarming, wandverwarming of radiatoren. En dankzij het gebruik van een boiler heb je ook meteen sanitair warm water. Uniek aan de Waterstage warmtepomp is dat deze warmtepomp geen steunverwarming of tweede compressor nodig heeft, wat het geheel nog energiezuiniger maakt.

De voordelen van de Waterstage warmtepomp

Een Waterstage warmtepomp bied je tal van voordelen ten opzichte van klassieke verwarmingssystemen. We zetten die voordelen even op een rijtje:

  • Bespaar op je energiefactuur: met een Waterstage warmtepomp bespaar je tot 41% op je energiefactuur. Je hebt je begininvestering daardoor snel terugverdiend.
  • De Waterstage warmtepomp is bijzonder duurzaam, en is geschikt voor zowel nieuwbouw als voor renovatieprojecten.
  • Goed voor het milieu: een Waterstage warmtepomp garandeert een verlaging van je CO2-uitstoot en een verlaging van je energieverbruik. Beiden komt het milieu ten goede.

Verschillende typen Waterstage warmtepompen

Er zijn vijf verschillende types General Waterstage warmtepompen:

Welk type General Waterstage warmtepomp het best geschikt is voor jou, hangt natuurlijk af van tal van factoren. Wens je meer informatie over de verschillende types General Waterstage warmtepompen? Contacteer ons dan vrijblijvend.

Informatie/Offerte Over Warmtepomp Nodig?