airconditioning

Laag aan de wand General Airstage AircoHeaters

Ingezonden door admin op vr, 05/03/2013 - 15:25

 

Laag aan de wand General Airstage aircoheaters zijn toestellen die je laag tegen de grond monteert. Ze zien eruit als een gewone verwarmingsradiator, maar met één druk op de knop kan je ze laten verwarmen of koelen. Achter deze radiatoren zit namelijk een lucht/lucht warmtepomp, die je woning op een heel energiezuinige manier verwarmt of verkoelt.

Hoog aan de wand General Airstage AircoHeaters

Ingezonden door admin op wo, 04/24/2013 - 16:32

 

Hoog aan de wand AircoHeaters worden, zoals de benaming omschrijft, hoog aan de wand gehangen. Deze General Airstage AircoHeaters zien er op het eerste gezicht uit als gewone airconditioning toestellen, maar werken eigenlijk op basis van een lucht/lucht warmtepomp, waardoor ze zowel de woning kunnen verwarmen als verkoelen!

Warmtepomp airco

Ingezonden door admin op di, 01/08/2013 - 15:38

Warmtepomp airco voor een koel en fris huis in de zomer

Lucht-lucht warmtepomp

Ingezonden door admin op do, 11/10/2011 - 13:23

 

De mogelijkheden van een lucht-lucht warmtepomp

Een lucht-lucht warmtepomp is een erg flexibele manier om een woning te verwarmen. Zo kan een warmptepomp van dit type toegepast worden voor slechts één kamer, maar ook om 2,4,6 of zelfs 9 ruimtes te vervarmen. Dit type warmtepomp haalt warmte uit de buitenlucht en verwarmt hiermee een woning of kantoor. Denk echter niet dat het daarvoor warm moet zijn buiten, een lucht-lucht warmtepomp kan doorgaans functioneren tot -15°C.

Informatie/Offerte Over Warmtepomp Nodig?