warmtepomp kopen

Warmtepomp kopen: wat is de beste koop?

Ingezonden door admin op vr, 05/16/2014 - 12:07

 

Een warmtepomp installeren is niet goedkoop. Je wil natuurlijk zeker zijn dat je de beste koop doet. Zowel de prijs als de kwaliteit moeten daarbij goed zitten, zodat je de komende jaren zorgeloos kan genieten van je warmtepomp. Als je met Airquality in zee gaat, mag je zeker zijn van een optimale prijs-kwaliteitverhouding.

Warmtepomp vloerverwarming

Ingezonden door admin op do, 02/23/2012 - 11:14

 

Warmtepompen zijn er in vier soorten, ieder type warmtepomp heeft zijn voor-en nadelen. Zo is een warmtepomp van het type lucht-lucht beduidend goedkoper dan bijvoorbeeld de geothermische warmtepompen, maar is hij minder efficiƫnt.

Waarom een warmtepomp kopen?

Ingezonden door admin op do, 11/10/2011 - 09:41

 

Warmtepompen besparen op de energiefactuur

De kosten van elektriciteit blijven steeds stijgen en dit voelen we op de energiefactuur. Met een warmtepomp kan deze energiefactuur veel lichter gemaakt worden door niet langer te verwarmen op gas of elektriciteit. De aankoopprijs van een warmtepomp bedraagt niet beduidend meer dan een traditionele verwarming, bovendien is een warmtepomp onderhoudsvrij en erg duurzaam. U kan dus ongeveer 20 jaar genieten van een lagere energiefactuur zonder al te grote investeringen.

Informatie/Offerte Over Warmtepomp Nodig?