Warmtepomp General Airstage

 

General is de grootste Japanse producent van warmtepompen en airco's in Europa. De General Airstage AircoHeater warmtepompen zijn erg populair omdat ze niet alleen je woning kunnen verwarmen, maar ook voor verkoeling kunnen zorgen met een minimum aan primaire energie.

Airstage: lucht/lucht warmtepomp

Een lucht/lucht warmtepomp werkt op dezelfde manier als een koelkast: daar zal het eten immers warmte afgeven aan de koude koelkastelementen. De vrijkomen warmte wordt afgevoerd naar de achterzijde. De warmtepomp zal echter het omgekeerde doen en zal de buitenlucht warmte afgeven aan het koelelement in het warmtepompsysteem. De lucht/lucht warmtepomp zal deze warmte nadien in de woning afgeven via binnentoestellen.

Omdat de General Airstage warmtepompen uitgerust zijn met een inverter, kunnen ze in de zomer als airconditioning werken en koude lucht afgeven in binnenruimtes.

De voordelen van een Airstage warmtepomp

· De General Airstage warmtepomp is erg energiezuinig: wanneer je 1 kW elektrische energie in de warmtepomp stopt om de compressor te doen draaien, krijg je minstens 3,61 kW warmte-energie terug. Daarnaast stoot deze warmtepomp veel minder CO2 uit dan traditionele verwarmingssystemen 

· General Airstage warmtepompen kunnen met één druk op de knop verwarmen of koelen, zodat je altijd kan genieten van de perfecte binnentemperatuur. Bovendien is de temperatuur nauwkeurig regelbaar en houdt de regelaar de temperatuur constant 

·  Een General Airstage warmtepomp geeft geen stralingswarmte zoals een radiator en heeft dan ook niet de nadelen zoals teveel hitte vooraan en koude achteraan. AircoHeaters bieden een snelle en goede verspreiding van de warme of koude lucht in de ruimte

·  De General Airstage AircoHeaters blinken echter uit door hun stille werking. De meeste binnentoestellen leveren amper 19 dB aan geluid. 

·  In tegenstelling tot stookolieketels, zijn General Airstage AircoHeaters zeer onderhoudsvriendelijk. 

·  De General Airstage AircoHeaters hebben een eigentijds design. Ze zijn compact, maar mogen zeker gezien worden!

Verschillende types Airstage warmtepompen

Je kan bij General terecht voor verschillende types warmtepompen. Een General Airstage AircoHeater werkt met een buitentoestel en één of meerdere binnentoestellen. Dit buitentoestel kan je echter met verschillende vermogens verkrijgen. Daarnaast zijn er eveneens diverse soorten binnenunits verkrijgbaar, gaande van opbouwtoestellen voor de wand en inbouwcassettes voor het plafond tot inbouwsystemen voor een bijna onzichtbare montage:

·  Hoog aan de wand Airstage AircoHeaters

·  Laag aan de wand Airstage AircoHeaters

·  Plafond onderbouw Airstage AircoHeaters

·  Plafond inbouwcassettes  Airstage AircoHeaters

·  Inbouw Airstage AircoHeaters voor wanden, plafonds en schrijnwerk

 

Daarnaast kan je kiezen voor meer geavanceerde systemen, waarbij meerdere binnentoestellen met één of meerdere buitenunits gecombineerd worden:

·  Single+ Airstage AircoHeaters

·  Multi Split Airstage AircoHeaters

·  VRF-J Airstage AircoHeaters

·  VRF-S Airstage AircoHeaters

·  VRF-VR2 Airstage AircoHeaters

Welk type General Airstage warmtepomp het best geschikt is voor jouw woning, hangt onder meer af van je eigen smaak en voorkeur en het soort verwarmingssysteem je graag zou hebben. Voor meer informatie omtrent de beste General Airstage warmtepomp voor jouw woning kan je ons steeds vrijblijvend contacteren

Informatie/Offerte Over Warmtepomp Nodig?