warmtepompboiler

Warmtepompboiler kopen

Ingezonden door admin op ma, 07/08/2013 - 14:29

Er zijn de laatste jaren veel alternatieven voor de klassieke boiler opgedoken. De zonneboiler is daar bijvoorbeeld één van, maar veruit de interessantste is misschien wel de warmtepompboiler. Bij een warmtepompboiler wordt er warmte uit de lucht gehaald, en die warmte wordt gebruikt om sanitair warm water te genereren.

Warmtepomp warm water

Ingezonden door admin op wo, 01/23/2013 - 11:14

Afhankelijk van het type warmtepomp, warmt je warmtepomp de lucht of water op. Het voordeel van een warmtepomp die water opwarmt, is dat je dit water natuurlijk niet alleen kan gebruiken om te verwarmen! Je kan het warm water uit je warmtepomp ook gebruiken voor je sanitair warm water. Zo geniet je dankzij je warmtepomp van zowel warm water als van een warm huis.

Boiler vervangen? Kies voor een warmtepompboiler!

Ingezonden door admin op do, 06/14/2012 - 16:15

 

Een boiler vervangen kan best duur zijn, maar je kan door middel van een warmtepompboiler deze investering extra voordeel laten opleveren. Een warmtepompboiler heeft een kleine ingebouwde warmtepomp, hierdoor wordt het verwarmen van het sanitair water beduidend minder kostelijk. Door middel van een warmtepompboiler kan je dus aanzienlijk besparen op je energiefactuur!

Werking warmtepompboiler

 

Hoe werkt een warmtepomp?

Ingezonden door admin op vr, 01/27/2012 - 16:49

 

Je hebt interesse in duurzame energie om minder belastend te zijn voor het milieu of wil je besparen op je energiefactuur? In beide gevallen is een warmtepomp een goede keuze. Warmtepompen verbruiken beduidend minder elektriciteit om een woning te verwarmen, in de plaats gebruiken ze warmte uit de omgeving. Ontdek meer voordelen van warmtepompen!

Warmtepompboiler: duurzaam en energiezuinig

Ingezonden door admin op wo, 11/23/2011 - 11:47

 

Warmtepompboiler: lucht-water warmtepomp

Een warmtepompboiler heeft een ingebouwde lucht-water warmtepomp. In plaats van te verwarmen op gas of elektriciteit, haalt de boiler zijn warmte dus gewoon uit de lucht. Hierdoor verbruiken dergelijke boilers veel minder energie dan traditionele boilers. Een warmtepompboiler biedt trouwens dezelfde functies als andere boilers, maar kan daarnaast nog veel meer afhankelijk van het model dat u kiest.

Warmtepomp verwarming

Ingezonden door admin op do, 11/10/2011 - 15:12

 

4 soorten warmtepompen

Wanneer je kiest voor verwarming met een warmtepomp, sta je nog steeds voor een belangrijke keuze. Er zijn namelijk vier soorten warmtepompen die op een erg verschillende manier werken. Dit heeft een invloed op de investering die je moet maken, het rendement dat je uit de warmtepompinstallatie haalt en de andere functies die de warmtepomp nog kan uitvoeren.

Soorten warmtepompen

Ingezonden door admin op do, 11/10/2011 - 14:29

 

Vier soorten warmtepompen

Er is niet één soort warmtepomp, er zijn er vier. Tussen deze verschillende soorten warmtepompen zijin er grote verschillen, maar ze hebben ook dezelfde voordelen. Met een warmtepomp bespaart u op uw energiefactuur en verbetert u uw ecologische voetafdruk

Informatie/Offerte Over Warmtepomp Nodig?